tag:blogger.com,1999:blog-81567857763645811.post5728224199684663095..comments2016-01-22T04:21:21.632-08:00Comments on kocia-kuchnia: ::keks klasyczny, a przez to przepyszny ::kocimokiemhttp://www.blogger.com/profile/06467629539813601863noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-81567857763645811.post-77431970454294226362013-03-13T04:43:47.499-07:002013-03-13T04:43:47.499-07:00Przepyszny wychodzi ten keks :) robiłam go w tamty...Przepyszny wychodzi ten keks :) robiłam go w tamtym roku na Święta Wielkanocne i w tym też zrobię :) aaa to było pierwsze ciasto jakie mi się udało hyhy i od tej pory wychodzą inne :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-81567857763645811.post-11213822720893969232010-01-21T08:32:36.140-08:002010-01-21T08:32:36.140-08:00O matuchno moja.... Brak mi słów...... ależ coś pr...O matuchno moja.... Brak mi słów...... ależ coś przepysznego to jest....... auć ;)Mafilkahttps://www.blogger.com/profile/15479548694566270351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-81567857763645811.post-49022969722068753172010-01-15T03:46:19.906-08:002010-01-15T03:46:19.906-08:00Ja też robię keks tej wielkości... Ale z ciasta dr...Ja też robię keks tej wielkości... Ale z ciasta drożdżowego. Twój wygląda bardzo smakowicie :)grazynahttps://www.blogger.com/profile/13877630737821701425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-81567857763645811.post-78117107029593733582010-01-07T14:46:07.491-08:002010-01-07T14:46:07.491-08:00Heh, u mnie w domu też zawsze robimy ciasto na bla...Heh, u mnie w domu też zawsze robimy ciasto na blachę 40 cm :) na mniejszą nie ma sensu. Tylko zawsze muszę podawajać składniki ;) A moja mama (to ona jest specjalistką od klasycznych keksów) w tym roku na święta upiekła takich keksów 3... Dopiero dziś skończyliśmy je jeść! :) Ale takie "dojrzalsze", nawet jeśli już nieco podeschnięte, też są dobre :) pozdrawiam i zapraszam w wolnej chwili do siebie!Mirabelkahttp://mirabelkowy.blog.plnoreply@blogger.com